Køb Organic Cotton by Skovhuus


Bløde bomuldsbluser i flotte farver. Gode hele året - og bedre ved miljøet.

Hele denne kollektion er lavet af økologisk bomulds garn, som er GOTS certificeret (Global Organic Textile Standard). Med vores Organic Cotton by Skovhuus vil du opleve den samme gode kvalitet, hvor vi har taget ekstra hensyn til miljøet og vores jord. 

Se vores udvalg herunder.


 

Økologisk bomuld

Vi er særligt stolte af vores styles lavet i økologisk bomuld - og de går under den fælles kollektion Organic Cotton by Skovhuus. Hele denne kollektion er lavet af økologisk bomulds garn, som er GOTS certificeret (Global Organic Textile Standard). Med vores Organic Cotton by Skovhuus vil du opleve den samme gode kvalitet, hvor vi har taget ekstra hensyn til miljøet og vores jord. 

 

Økologisk bomuldscertificeringer

Indenfor tekstilbranchen findes der mange certificeringer, som sikre både virksomheder og forbrugere, hvordan materialer og tøj er produceret. Vi har valgt at anvende GOTS certificeret bomuldsgarn i vores kollektion, Organic Cotton by Skovhuus, da vi mener, at denne certificering sikre dig godt som forbruger. GOTS certificeringen sikre, at bomulden er klassificeret som økologisk og dyrket uden brug af pesticider. Derudover er GOTS certificeret bomuld fri for farlig kemi, hvilket er godt for både mennesker, dyr og jorden.

 

Vil du vide mere?

Du kan læse mere om vores bæredygtige initiativer under Specialist siden 1972.


 

Your item was added to basket