Julegaven til hende 2020

Gratis gaveæske • Gratis retur • Hurtig levering

 

En blød pakke under juletræet kan sagtens vække glæde - og vi har nogle gode bud på, hvad der bør gemme sig i under træet i år. Vi vil gerne gøre det hele lidt nemmere for dig i denne søde juletid, og derfor har vi inddelt vores strik i tre kategorier; under 600 kr, under 800 kr og under 1000 kr. Dette burde gøre juleshoppingen både lettere og mere overskuelig for dig.

 

Skal vi hjælpe med indpakningen?

I år har vi valgt at tilbyde gratis indpakning, til dem som ønsker det. Skriv blot en kommentar ved checkout, at du gerne vil have en gaveæske med. Gaveæsken har et eksklusivt, mørkeblåt design og den lukkes med et bånd, som vi selv har strikket på vores maskiner. Der er selvfølgelig også et til- og frakort med. 

 

En gave der varmer

Vi har har været her i mange år - helt præcist siden 1972. Vi er en del af mange danskers garderobe og vi har et bredt udvalg af strik til kvinder. Om det så er en klassisk, ensfarvet strik eller en mønstret sweater til julen. Vi har løbende spændende Skovhuus nyheder, som du også finder blandt vores udvalgte strik til julen. Ønsker du at købe en strikbluse i en fysisk butik, sidder vi klar ved telefonen til at hjælpe dig med at finde din nærmeste Skovhuus forhandler.

 

Har du spørgsmål?

Er du i tvivl om størrelsen eller farver er du velkommen til at ringe til os, så vil vi guide dig på rette vej. Det kan også være du mangler en at snakke med om, hvilken strik der skal være årets julegave? Her sidder vi selvfølgelig også klar til at hjælpe. 

tlf: +45 96268025
E-mail: [email protected] 

 

Find julegaven til hende herunder og find smilet frem juleaften

 

Måske kan du lide en af dem her?


 

 

 

 

  • Alle ordre fra d. 20/11 - 23/12 2020 får gratis til og fra kort
  • Vi tilbyder gratis indpakning i form af en vedlagt gaveæske. Dette tilbud gælder alle orde fra d. 20/11 - 23/12 2020
  • Vil du have en gratis gaveæske med din ordre, skal du skrive det i en kommentar ved checkout
  • Tilbudet med indpakning gælder så længe lager haves
  • Gaveæske og til- og fra kort kan ikke byttes til andet design
  • Til- og fra kortene er tegnet af dygtige Siska Bengtsson, og tegningerne er special lavet til Skvohuus Strik 

Din vare er nu tilføjet til indkøbskurven